Take a fresh look at your lifestyle.

“Туринська плащаниця, або моє особисте диво”: українка розповіла про чудесний випадок в Італії

0

Українська мандрівниця, відеоблогерка Оксана Гутник розповіла про випадок, який трапився з нею у Турині 13 років назад.

Про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook.

“Туринська плащаниця або моє особисте диво.⠀То було 13 років назад. Ми з групою їхали на паломництво до Франції.⠀3-ій день нашої 14-денної подорожі. Знимкуємо Турин. Подруга передає мій фотоапарат, а я беру, але так, що він падає об кам‘яну підлогу об‘єктивом.⠀Ясно, що після того йому приходить гаплик. Об‘єктив не виїжджає. Фотоапарат не включається. Я в печалі.⠀

З групою йдемо в Туринську катедру, де зберігається плащаниця Ісуса Христа.⠀Всі моляться. Кожен про своє.⠀Ну а я прошу Бога про фотоапарат. Певно, звучить дивно, але хто мене знає, зрозуміє.⠀По-перше, я прошу Бога про все, навіть, якщо це для когось дрібниця (і, до речі, Він завжди чує мене).⠀По-друге, тоді для мене це було питання суперваги! Маю з дитинства до фотографій якийсь фанатизм. А подорож без фоток цілком втрачає сенс.⠀

Читайте також: “Божий знак”: у небі над одним з міст Львівщини віряни побачили силуети чоловіка та жінки (ФОТО).

Коротше молилась я, молилась… Потім ми вийшли, сіли на сходах собору, і я знову давай мурдувати кнопку “on/off”. Реакції – як не було, так і нема…⠀Всі збираються йти на екскурсію. А я залишаюсь і нікуди не йду. Настрій ніякий. І вже мені екскурсій не треба.⠀Тут підходить знайомий і каже: «Дай спробую!». А в мене на той момент вже нервовий тік! Кажу йому: «Я півгодини тут пробую, і нічого з того». Але фотік даю.⠀

Юрко натискає на кнопку… і виїжджає об‘єктив. Виключає-включає кілька разів – все працює! Пробую я – працює!⠀В той момент Юрко для мене був ангелом Божим во плоті. Правда! Досі згадую і розумію, що Бог творить Свої чудеса руками людей.⠀Ми поїхали далі. Фотоапарат за 11 днів перефотографував мені пів Європи.⠀Але в’їхавши в Україну, об’єктив у ньому знову намертво застиг.⠀

Я пішла в майстерню. На наступний день майстер з сумним виразом обличчя оголосив мені вердикт: об‘єктив ремонту не підлягає, тільки заміна. Каже: «Він на стільки побитий всередині, що зремонтувати його шансу нема!».⠀

У відповідь я тільки посміхнулась.⠀Бог знав, як мені сильно ті фотографії треба – і мій фотоапарат рівно на період поїздки «воскрес».⠀А сьогодні, напередодні Воскресіння Господнього, щиро бажаю всім віри в серцях! Господь нас завжди чує і постійно творить дива!”, – йдеться у дописі.

Фотографії, зроблені розбитим апаратом
Фотографії, зроблені розбитим апаратом

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.